Koppla din e-handel till ditt affärssystem

Koppla din webshop till ditt affärssystem

Genom att koppla din webshop till ett affärssystem eller bokföringsprogram vinner man mycket, ni har ett samlat lagersaldo, ni synkroniserar era beställningar så att flödet i er beställningsprocess blir smidigare.  

 

 

Specter

Specter är ett internetbaserat affärssystem som synkroniseras 100% med c4Butik. 
I Specters system hanterar du effektivt leveranser, lagerhållning, returer och all administration. Specter har också en internetbaserad butikskassa för fysiska butiker. Specters system fungerar både på PC och Mac.  

Läs mer om specter! Kontakta oss för mer information!

 

Fortnox

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för företag, föreningar samt redovisnings- och revisionsbyråer. Fortnox affärsidé är att erbjuda ett brett sortiment av internetbaserade program som är enkla att lära sig och att använda, men som ändå är kraftfulla och funktionsrika för att möta de flesta behov och önskemål.

Läs mer om fortnox! Kontakta oss för mer information!

 

Visma

Ett av Sveriges mest använda bokförings- och faktureringsprogram där man kan hantera sina fakturor och bokföring i ett och samma program. Visma SPCS är klientbaserat och körs på en dator lokalt. För att koppla in Visma krävs också en tredjeparts integration

Läs mer om visma! Kontakta oss för mer information!

 

Mamut

Mamut grundades 1994 och är en ledande leverantör av administrativa programlösningar samt Internetbaserade tjänster till små och medelstora företag i Europa. Mamut erbjuder kompletta och användarvänliga lösningar till marknadens bästa priser i förhållande till prestanda med integrerade lösningar för ekonomistyrning/redovisning, säljstöd, kund- och kontaktuppföljning (CRM), inköp/logistik, lön/personal, projektstyrning, e-handel, domäner, e-post och webbhotell. För att koppla in Mamut krävs också en tredjeparts integration

Läs mer om mamut! Kontakta oss för mer information!

 

Pyramid

Ett affärssystem för verklighet och vision
Pyramid är ett komplett affärssystem för små och medelstora företag.

Det är utvecklat för att passa många olika branschers behov och önskemål. Med bred funktionalitet och ett lättarbetat gränssnitt, utgör Pyramid en modern och flexibel lösning inom ekonomi, information och verksamhetsstöd.

Läs mer om pyramid! Kontakta oss för mer information!

 
Kontakta mig!

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.