Bloggen

Växel ur funktion 25/10-2016

25 Oct - 2016

Växeln är ur funktion idag 25/10.

Ring 0760-36 57 48 för supportärenden. Ärendet behandlas av ”3” och skall lösas under dagen.

Glad påsk!

24 Mar - 2016

Vi på C4Media vill önska er alla en riktigt glad påsk! 

PMR väljer oss!

15 Apr - 2015

Vi välkomnar PMR till oss på C4:a. Under våren ska vi ta fram en ny hemsida med en mobilanpassning. Hemsidan kommer att byggas på vårt egenutvecklade CMS (C4CMS - Intelligent marknadsföring)

God Jul & Gott Nytt År

19 Dec - 2014

Vi på C4:a vill önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. 
Idag den 19/12 stänger vi klockan 12.00 för att fira av det gångna året med alla våra kollegor. 

Hälsningar vi på C4:a

Elgocell lanseras

19 Dec - 2014

Elgocell AB expanderar var i behov av ett nytt CMS verktyg som kan hantera flera språk och kunna presentera deras referensprojekt. Tillsammans med Elcogell AB uppdaterade vi profilen på hemsidan och produktblad.

Resultatet ser ni på www.elgocell.se

Kristianstads Kylservice AB

13 May - 2014

Vi har fått förtroendet att bygga en ny hemsida till Kristianstads Kylservice AB. 
Uppdraget är att bygga en sida som samlar alla deras bolag under ett och samma tak.

Vi ser fram emot vårt nya samarbete ihop. :)

Två nya medarbetare

04 Mar - 2014

Lite historia, det var en gång... Nej då, vi vill bara välkomna Daniel och Hanna till vårt team på östra storgatan. 
Tillsammans blir vi ännu bättre och ännu starkare. Med våra två nya medarbetare förstärker vi vår utvecklingsavdelning med Daniel. Och med Hanna så får vi en helt egen Art director.
Idag kan vi med glädje kalla oss en fullservicebyrå med flera tjänster som kommer hjälpa er nå nästa mål.  

Lite exempel:
- uppdatera er grafiska profil eller göra en ny?
- fotografera ert företag, produkter?
- utveckla en hemsida med interna funktioner?
- bygga en e-handel?
- ta fram broschyerer, kataloger eller produktblad?
- marknadsföra era produkter och tjänster? 

Detta är bara ett axplock av det vi jobbar med dagligen. 

Utan vår helhelt är vi också bara en annan webbyrå. :)  

Vi söker en Art director

12 Feb - 2014

C4 Media är en innovativ och kreativ webb & reklambyrå med flera års erfarenhet av e-handel, webbutveckling, layout och design. C4 Media grundades 2005 och började då med att utveckla enklare hemsidor och rita grafiska profiler. 2006 började C4 Media utveckla en egen e-handelslösning för att möta den växande efterfrågan av ett användarvänligt e-handelssystem utan månadskostnader. Redan sommaren 2006 såldes den första e-butiken och sattes i drift.

Om tjänsten

Vi expanderar och är i behov av en riktigt duktig AD för att möta våra kunders framtida behov i form av webb och reklam layouter. 

Du som söker brinner för färg, form och kommunikation. Du jobbar idag som AD och har gjort i ett par år. Du vill utvecklas och vill ta ansvar för våra kunders ansikte utåt. Du vill bli vår ledare för färg, form och kommunikation. 

Arbetsuppgifter

- Rita layout inom både webb och reklam för våra kunders räkning
- Ansvara för vår grafiska profil och kommunikation
- Projekledning för all grafisk produktion

Vi erbjuder

- Fräscha lokaler i centrala Kristianstad
- En bra arbetsmiljö med mycket kul runt omkring
- Personlig utveckling

 

Skicka din ansökan till jobs[a]c4media.se 

Omsättningen har tredubblades

29 Jan - 2014

 

Valaines ägare Eva Valaine skriver:

Att växa och utvecklas tillsammans med C4Media är ett rent nöje! Omsättningen har tredubblats sen vi uppgraderade butiken. De nya funktionerna tillsammans med medförsäljningsmodulerna skapar en bekväm och användarvänlig miljö till våra kunder. Den skräddarsydda lösningen som C4Media har byggt åt oss har givit oss möjligheten att expandera vårt företagsnätverk och minska kraftigt på manuellt arbete. Mycket proffsiga och snabba projektledare som alltid har en lösning till krångliga frågor!

 

Vi gläds åt resultatet säger Mikael Dalholm (VD på C4media)
Valaine kom till oss för ett par år sedan med en vision att öka sin försäljning och få en bra butik som fungerar och är lättskött.
Tillsammans med Eva på valaine.se tog vi fram en ny layout och dom verktyg som behövdes för att deras verksamhet skulle fungera bra.  
Vi själva blir väldigt glada när vi ser att våra kunder lyckas. Och för att lyckas kan man inte ge upp. Det har inte Eva gjort.  

Fredholms lanseras

29 Jan - 2014

Fredholms var i behov av ett nytt CMS verktyg och en ny drift av deras hemsidor.
Tillsammans med Fredholms uppdaterade vi profilen på hemsidan och skapade ett gemensamt utseende för alla fredholms resturanger.

Resultatet ser ni på www.fredholms.com 

Echo webbutvecklare

11 Dec - 2013

Vi ska leverera morgondagens e-handel. Och det vill vi göra tillsammans med dig. Vill du hänga med? Fortsätt läs och se om du passar oss. 

Om C4media

C4media grundades år 2005 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av e-handelslösningar. Även om vi varit med "länge" så tror vi att e-handeln bara börjat. Vårt nya uppdrag är därför väldigt enkelt. Vi ska leverera morgondagens e-handel. Och det vill vi göra tillsammans med dig. Vill du hänga med? Fortsätt läs och se om du passar oss. 

Arbetsplats

Du kommer sitta tillsammans med 10 stycken medarbetare i nyrenoverade lokaler mitt i centrala Kristianstad med gångavstånd till tågstationen. 

Arbetsbeskrivning

För att du ska trivas hos oss måste du vara självgående, kreativ och ta egna initiativ. Du får uppdrag som bara du kan lösa! Du brinner för systemutveckling och vill vara med att utveckla framtidens e-handel. Du har en osläckbar törst för kunskap och du suger åt dig information som en badsvamp suger åt sig vatten. Därför håller du dig i framkant av nya trender och teknologier. Som utvecklare kommer du att få ett helhetsansvar från planering av systemdesign till slutleverans för den funktionalitet du utvecklar.

Ett urval av dina arbetsuppgifter:
Övergripande ansvar för utvecklingen av vårt e-handelssystem
Regelbunden utveckling av nya funktioner
Hålla dig uppdaterad inom ny teknik för att möta våra kunders behov
Projektledning, Estimeringar av interna projekt
Kompetenskrav

Du har ett par års erfarenhet av systemutveckling på arbetsplats eller på fritiden. Du vill avancera från din nuvarande position, få mer ansvar och arbeta med engagerade kollegor.Som systemutvecklare finner du det naturligt att arbeta enligt principerna för IoC (Inversion of Control) och DbC (Design by Contract) och du dokumenterar ditt arbete noggrant. Du har lätt att lära dig nya system och förstår avancerade koncept med lätthet, du är bra på att ge och ta konstruktiv kritik. 

För att söka denna tjänst behärskar du följande:
PHP (MVC )/ MYSQL
JavaScript / AJAX / jQueryXHTML / CSS
Webbstandarder (W3C)
Svenska, engelska i tal och skrift

Vi tror på dig, och vi vill utvecklas tillsammans med dig. Känner du igen dig? Skicka din ansökan till jobs[at]c4media.se. Gärna med lite exempelkod.

Nu kräver regeringen ökad E-handel från myndigheter

27 Nov - 2013

E-handeln har letat sig in även bland kommuner och landsting, men hos landets myndigheter verkar det gå trögare. Nu höjer regeringen ribban och senast vid halvårsskiftet 2014 ska statliga myndigheter med fler än 50 anställda beställa sina varor och tjänster digitalt.

Sedan 2009 har de statliga myndigheterna arbetat för att verkställa e-beställningar, men enligt en uppföljning är det flera myndigheter som drar benen efter sig. Ekonomistyrningsverket ska vara en av de myndigheter som får underkänt.

– Från Ekonomistyrningsverkets sida vill vi vara tydliga med att kravet om e-beställningar är ett skarpt krav, säger Mats Goffhé, projektledare för e-beställningar i staten.

Mer effektivt

Det här vill man komma till rätta med och därför kommer regeringen att skärpa kraven och från den 1 juli 2014 måste myndigheterna tillämpa reglerna om e-beställningar fullt ut. 

Något som IT- och energiministern, Anna-Karin Hatt (C), hoppas ska hjälpa myndigheterna att spara drygt 3,2 miljarder kronor netto under de kommande nio åren.

– Med detta beslut kommer cirka 150 myndigheter att ha gått över till digitala beställningar, vilket innebär att vi tar ännu ett stort steg för att förverkliga målsättningarna om att skapa en enklare, öppnare och effektivare offentlig förvaltning. Genom att bli bättre på att använda modern teknik kan vi använda skattebetalarnas pengar långt effektivare än vi gör idag, säger Anna-Karin Hatt. 

De största besparingarna kommer att ske tack vare billigare inköp genom bättre priser samt ökad ramavtalstrohet. Och precis som för kommuner och landsting så ger de digitala beställningarna en ökad prismedvetenheten när avtal och priser blir tydligare.

 

Källa: E-handel.se

Codesnstuff nomineras spelbutik

26 Nov - 2013

Det är med stor glädje som vi fick reda på att en av våra nya kunder (codesnstuff) nominerats till årets spel-, bok & filmbutik 2013 av prisjakt. Inte nog med det så nomiderdes codesnstuff även till årets nykomling av prisjakt

Codesnstuff kontaktade oss i början av 2013 och ville att vi skulle bygga en digital e-butik där kunderna fick en kod/spel direkt efter betalningen mottagits. Vi automatiserade flödet vilket gör att codesnstuffs kunder får sin produkt snabbt, snabbare än vad kunderna själva trott. Codesnstuffs grundare har med nogranhet och högra krav skapat ett köpupplevelse till sina kunder som gör att dom idag har nominerats till årets spelbuitk och årets nykomling. Ingen annan på prisjakt har nominerats inom två kategorier under 2013.  

Prisjakt skriver:
Codesnstuff är nya men har redan samlat på sig ett gäng nöjda kunder. Leveranserna går bokstavligen blixtsnabbt då de levererar digitalt. 

Ko-San Lanseras

14 Oct - 2013

Vi är glada att få presentera KO-SANS nya hemsida.
KO-SAN är en trevlig resturang som erbjuda sushi & asian take away. En riktigt god måltid är vår uppfattning.

Tack för ert förtroende.  

Webbdesigner

08 Oct - 2013

Din arbetsplats

Du kommer jobba med ett team på 10 personer som brinner för e-handel och utvecklingen av den digitala världen. 
Tillsammans under åren har vi skapat över 1000 webbplatser varav 800 är e-butiker. Många utav våra kunder är väldigt aktiva där vi löpande utför olika uppdrag. 

Du kommer jobba med

Vi vill att du hjälper oss med att ta fram olika typer av designs för e-handel eller hemsidor. Våra kunder är unika, och vill ha det senaste, snyggaste och mest innovativa. 
Därför vill vi ha dig, som känner igen sig i vårt tänk och vår vision.  

Din förmåga

Du brinner för design och har bra idéer samtidigt som du är självständig.
Du har ett par års erfarenhet av webbdesign/layout och älskar nya utmatningar

När du söker denna tjänsten behärskar du följande: 

 • Photoshop
 • Illustratrator
 • Svenska, engelska i tal och skrift

Du som vill ha pluspoäng. 
Då kan du HTML, jQuery och CSS på dina fem fingrar. 

Välkommen till C4media!

Skicka din ansökan till jobs@c4media.se tillsammans med referenser och eventuella layoutförslag. 

Responsiv design till Wikan Personal

11 Sep - 2013

Vårt samarbete med Wikan Personal AB startade redan 2011 när Wikan Personal grundades. Vårt uppdrag var tydligt, vi skulle ta fram en logotyp och en hemsida åt det nya företaget. Men redan efter några veckor började nya uppdrag trilla in och dom växte snabbt. Dom nya uppdragen bestod av annonser, visitkort, broschyrer m.m. Idag, tre år senare tar vi fram en ny hemsida med en responsiv design åt samma företag. Wikan Personal slutar aldrig att utvecklas och är idag flera 100 anställda. Vi är glada att få samarbeta med ett bolag som Wikan Personal, deras krav och framåt anda tvingar oss till en fin utveckling. 

Vi på c4:a vill önska er lycka till med er nya hemsida. 

Stämpelklocka online

02 Aug - 2013

Under det senaste året har gått ifrån att ha varit 5 stycken till att vara 10 stycken kollegor här på c4media.
När man växer, växer också administrationen. Därför tog jag (Mikael Dalholm) saken i egna händer och byggde en liten stämpelklocka.
Istället för manuellt sköta tidsredovisning som sedan ska hanteras manuellt ännu en gång, så räcker det med att vi knappar i det i vår nya app. 
Till det använder vi oss av en Samsung Galaxy Tab 2 10.1.  

Inte klar med utseende, det är än så länge en Beta... Men det är riktigt kul det här. :) 

Ellen AB lanseras

03 Jul - 2013

 

Ellen AB är ett svenskt bioteknikföretag som grundades år 2000. Bakom Ellens probiotiska produkter ligger mångårig forskning inom mikrobiologi och samarbeten med flera universitet. Under 1990-talet identifierade forskarna olika probiotiska bakteriestammar som finns naturligt i friska kvinnors underlivsflora.

Ellen valde oss som deras nya leverantör av plattform. Vi levererade layout, plattform och webshop. 

Besök ellen.se

Ny kassa till Itsajten

20 Jun - 2013

Efter mycket arbete tillsammans med itsajten.com har vi nu lanserat deras nya kassa.
Deras kreativitet och erfarenhet av e-handel har gjort att dom kunnat skapa en ny kassa som ökar deras merförsäljning och förenklar för kunden vid beställningar.

Att få jobba med itsajten är otroligt spännande, dom har ständigt nya idéer och enorma krav på ny och användarvänlig funktionalitet. 
Förutom en grym plattform så har vi en bra koppling till pyramid affärssystem. Tillsammans pyramid och C4media har itsajten lyckats få oss att skapa helautomatiska flöden från beställning till leverans. 

Riktigt kul att få vara med under deras resa!

Ny layout till toolab.se

18 Jun - 2013

Igår lanserade vi en helt ny layout till toolab (http://www.toolab.se
Vårt första uppdrag av toolab var att skapa en ny webbshop där dom kunde sälja sina verktyg.
Webbshopen skulle vara kopplad till deras affärssystem för att det skulle vara så smidigt som möjligt med alla transaktioner och beställningar. 
När vi började vår resa tillsammans hade toolab en blygsam försäljning och med ett fullt år tilsammans med oss omsatte dom över 10 miljoner och år 2 omsatta dom 12 miljoner. 
Deras resa är inte unik, men det är en framgångssaga. Vi trivs att jobba tillsammans med kunder som Toolab, som satsar och vågar ta stegen som krävs för en framgångsrik e-handel. 

Besök toolab.se 

Svetsteknik i Kristianstad AB

30 Apr - 2013

Svetsteknik i Kristianstad AB är ett komplett svetshus som startades 1987. Idag är dom 18 anställda och omsätter ca. 62 Mkr.
Förutom deras enorma framgång sedan 1987 så bygget Svetsteknik en helt ny fastighet som dom flyttar in i under sommaren 2013. i samband med det vill dom ha ett nytt ansikte på nätet. Hemsidan byggs i vårt CMS system och kommer lanseras under sommaren 2013

Ny styrka till träningsproffsen

30 Apr - 2013

Träningsproffsen.se har varit kunder hos oss sedan ett par år tillbaka. Träningsproffsen har under den senaste tiden ökat sin försäljning med hjälp av vårt SEO vänliga e-handelssystem. Deras vision var att sätta ett nytt ansikte på träningsproffsen under 2013. Nu är vi där och tillsammans har vi lanserat en helt ny profil för träningsproffsen.se 

Besök träningsproffsens hemsida

Effektivisera din e-handel med DIBS och Specter

03 Apr - 2013

Effektivisera din e-handel med C4media, DIBS och Specter!

Som e-handlare vet du att administration kan kräva onödig tid! Tid som du istället skulle kunna använda till att utveckla din e-handel. Med Specter och DIBS smarta kopplingar kan du utföra all hantering av betalningar och avstämning av transaktioner direkt i Specters affärssystem. Våra synkade system ger dig enklare avstämningar och minskat manuellt arbete. Resultatet blir att du:

 • Sparar tid
 • Sparar pengar (både genom kampanjpris och om du lejer bort din bokföring)
 • Minimerar risken för fel

Teckna avtal före 30/4 och ta del av våra kampanjpriser:

 • Specter bjuder på 50% av sin etableringsavgift för DIBS-integration  = 750 kr och två månadsavgifter på kopplingen till DIBS värde 75 kr/mån och användare.
 • DIBS bjuder på 1000 kr i etableringsavgift och 2 månaders gratis abonnemang.
 • C4media ger dig 20% rabatt på moduler och e-butikssystem

Så här säger en av våra kunder som stämmer av sina DIBS-transaktioner i Specters affärssystem:

”Jag är jättenöjd och sparar massor av tid med den här kopplingen. Det är smidigt när systemen synkar och jag kan hantera både ordrar och betalningar i samma gränssnitt. Sedan stäms transaktionerna av nästan magiskt på natten. Fantastisk lösning, Hanne på nallebudet.se

 

Nya funstuff.se

27 Mar - 2013

 

Äntligen kan vi tillsammans med funstuff.se presentera deras nya webbshop. Funstuff har varit kunder hos oss sedan 2009 och har under flera år ökat sitt utbud och sin försäljning. Nu hoppas vi att funstuff slår nya försäljningsrekord med sin nya sida. 

Nya medarbetare

04 Feb - 2013

Ja då var Januari passerat och det är redan Februari. Januari var en händelserik månad för oss på c4:a. Förutom all time high, nya lokaler så har vi också hittat två nya medarbetare som ska stärka oss yttligare i produktionen. Våra nya kollegor heter Mikael Rönndahl och Björn Wiberg och dom började hos oss redan den 1/2. Ni kan läsa mer om deras funktion och hur dom kan hjälpa er här.

Under Februari kommer vi också bjuda in nya och gamla kunder till vår invigning, så håll ögonen öppna! :) 

God Jul

24 Dec - 2012

Vi på c4media vill önska alla en God Jul & Gott Nytt År!

2012 har varit ett händelserikt år på c4media, vi har nyanställt 2st (Gabriel och Johanna), flyttat till nya lokaler, tagit fram ett nytt affärssystem (BOXIQ), släppt en ny version av c4butik och mycket mer. Men framför allt, våra e-handelskunder (ca 700st) har ökat sin försäljning med drygt 300 msek jämfört med 2011.

Våra öppettider under jul och nyår:
Julafton, Juldagen och annandag Jul: Stängt
27-28 december: 09.00 - 17.00
Nyårsafton och Nyårsdagen: Stängt

Vi hoppas ni alla kan ta lite ledigt under Jul och att ni får en fröjdefull Jul.
/Vi på c4:a

Idag flyttar vi!

14 Dec - 2012

Idag kan vi vara svåra att nå då vi flyttar hela företaget till hjärtat av Kristianstad.
Redan på måndag 17/12 ska vi vara i full gång igen i våra nya lokaler, en inbjudan kommer inom kort.  

 

Häslningar vi på c4:a

Server3 nere

27 Nov - 2012

Server3 gick ner idag 07:45 på grund av en trasig nod, våra tekniker jobbar för fullt för att få igång servern så snabbt som möjligt.

[edit]
Server3 är uppe som vanligt igen. 2012-11-28: 08:48

IFK bloggen lanseras

02 Nov - 2012

Vi på C4media har serieledande IFK Kristianstad i vårt hjärta. När IFK bloggen kontaktade oss och ville ha hjälp med en ny design till deras blogg var det ingen tvekan om att vi skulle ställa upp. 

Resultatet blev den enastående. 

Besök IFK bloggen

Överblick över våra kunder

22 Oct - 2012

På kartan ser ni dom kunder som kör vårt ehandelssystem i Europa. Lite roligt att titta på, tänk att vi har en association till varje "plopp" på kartan. 
Man ser ju också vilka område som är mest aktiva inom ehandeln hos oss vilket är ganska kul att se.

 

Koppling till Fortnox

18 Oct - 2012

För dig som använder Fortnox som bokföringssystem har du nu möjligheten att koppla in fortnox i din webshop från c4media.
Genom att koppla dom båda systemet slipper du uppdatera lager i båda systeme, det räcker med att göra det i fortnox. Du får också in beställningarna direkt i fortnox och du slipper dubbelbokföringen.

Kontaka oss så berätta vi mer. 

Läs mer om kopplingen här eller kontakta oss så berättar vi mer. 

 

Vi flyttar till nya lokaler

17 Oct - 2012

Vi växer, vi lär, vi utvecklas. Det är är väl så det ska vara? 

Vi har sedan 2008 suttit på Krinova Science Park i Kristianstad tillsammans med ca 80 andra företagare. Krinova och deras miljö har varit till stor hjälp i vår utveckling. Med mängder av seminarier och föreläsningar, har vi haft möjligheten att hela tiden vara uppdaterade i dom område som intresserat oss.
Men nu är det dags, nu flyttar vi hemifrån, vi flyttar till egna lokaler mitt i hjärtat av Kristianstad den 1 december 2012. 

Du som åker tåg, har 5 minuters ljuvlig promenad till oss. 

Öka din försäljning med sociala medier

10 Oct - 2012

Har du länge funderat på att engagera dig mer i sociala medier? 
Med ShowMyBuy slipper du tänka på det och låter dina kunder göra det åt dig.

Tänk om dina kunder kan visa sina köp för sina vänner på facebook eller twitter?
Tänk om deras vänner köper samma produkt efter att ha sett inlägget på facebook?
Kan det vara värt något?

Med ShowMyBuy får du dessa möjligheter, erbjud dina kunder fraktfritt om dom visa sitt köp på facebook. Vårt ehandelssystem får en signal av ShowMyBuy när det är publicerat och krediterar frakten på kundens beställning. Smart va? Anslut dig idag och få ett specialerbjudande av ShowMyBuy.  

Beställ ShowMyBuy modulen hos oss här

Stablestore får ett nytt ansikte

10 Oct - 2012

Stablestore är en av c4medias mest trogna kunder och har varit det sedan 2007, vi har tillsammans skapat en lyckad ehandelssajt under många år.
Stablestore är också väldigt lyhörda och lyssnar på tips från kunder och vad marknaden vill ha. Stablestore uppgraderade till vår version 5.2 och bad oss att göra en ny fräsch design.

Besök stablestores nya hemsida

 

  

Säkerhetsuppdatering på servrar

03 Oct - 2012

Under måndagen den 1/10-2012 08.00 kördes en säkerhetsuppdatering av server 1.

Idag onsdagen den 3/10-2012 08.00 körs säkerhetsuppdateringar för servrarna 2,3,4 och 5.
Avbrottet ska bara vara i ca 20 minuter.

 

Öka din försäljning med Certifierad E-handel

20 Sep - 2012

Öka din e-handels och företags kundförtroende med krav och informationsmärket Certifierad E-handel som intygar seriositet från tredje part. Certifieringen sker enligt regler och efter krav framtagna av organisationen Rådet för E-handelscertifiering i Sverige. Den vanligaste anledningen till ett avbrutet köp är att kunden är osäker på vem de handlar med. Vem ligger bakom siten? Är de seriösa? Handskas de med mina personuppgifter på ett korrekt sätt? Finns det någon att kontakta om något händer? osv...

Då kunder klickar på Certifierad E-handel symbolen i din webshop kan kunden se en checklista med information verifierad av Bit Security och Rådet för E-handelscertifiering i Sverige.

Prova gratis

Se resultatet själv! Prova riskfritt. Om du anser att certifieringen inte gynnar era affärer kan du säga upp er när som helst under första månaden utan att det innebär någon kostnad. Betala bara om du är nöjd!

Läs mer och ansök här.

En trevlig överraskning!

18 Apr - 2012

Efter min föreläsning idag på Sparbanken 1826 kom jag upp till kontoretet och blev positivt överraskad av att Duvanders kom med en tårta. Det var ifrån en nöjd kund, det var Roger på Hjärsås Buss som visade sin uppskattning av vårt arbete. 

Vi är självklart lika tacksamma och hoppas få bjuda igen någon gång. :) 

/Mikael Dalholm

Noréns väljer c4media

02 Apr - 2012

Under dom kommande veckorna kommer vi på c4media att jobba fram en ny hemsida både till Noréns Fastigheter och Gallerian i Hässleholm.
Återkommer med hur resultatet blir. =)  

Betala mobilt i sommar

06 Mar - 2012

Betala mobilt med WyWallet i sommar!
Med WyWallet kommer du kunna betala för SMS-köp, fylla på kontantkort, handla enkelt och säkert på nätet och genomföra köp inne i appar. Du kommer även snabbt kunna skicka pengar till dina vänner med WyWallet-appen. Lanseras i sommar!

Wywallet tog kontakt med oss på c4media och berättade om deras nya lösning, lösningen är för oss en klockren metod och något som säkert kommer slå bra i Sverige. Vi tvekar därför inte och följer med i utvecklingen med Wywallet.

Du kan läsa mer på wywallets hemsida

C4butik 5.2 släpps idag

03 Mar - 2012

Idag, lördagen den 3/3-2012 släpper vi vår nya version av c4butik, en demo blir tillgänglig redan ikväll för er som vill testa. Hela administrationsdelen är ombyggd för att underlätta och snabba på admininstrationen av butiken. Vi har också byggt om stora delar i kassan som ger administratören bredade vamöjligheter berode på kundtyp, land, osv. En full beskrivning av uppdateringen kommer senare under vecka 10. 

Kontor i Kalmar

28 Feb - 2012

Under 2011 har vi fått flertalet kunder i Kalmar och vistas därför mycket i Kalmar, efter en del samtal med E-handelsgurun Hanne Lindqvist fick vi äntligen Hanne till att börja jobba med oss. Hanne utbildar inom e-handel och har flera utmärkelser bakom sig. Vi tror att Hanne kommer vara perfekt som Key Account uppe i Kalmar och hoppas på att Hanne kommer hjälpa våra kunder köpa rätt moduler och tjänster. 

Vi finns sedan ett tag tillbaka i Kalmar på Verkstadsgatan i Kalmar

Skicka en nalle med facebook

08 Feb - 2012

Vi har länge samarbetat med nallebudet.se där vi ständigt leverar nya funktioner, Hanne som är grundare till nallebudet har tillsammans med sitt utvecklings team plockat fram en helt ny idé på hur dom ska kunna sälja fler nallar. Efter att ha tittat igenom dom tekniska förutsättningarna sparkade vi igång produktionen som nu är klar. Nästa steg blir att leverera samma idé nallebudet franchistagare. 

Se gärna arikeln som teknikfreak skriver:
http://www.teknikfreak.se/TeknikNyheter/30763/Ny_tjanst_for_att_enklare_uppvakta_en_van.aspx?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Golvuppdraget

16 Nov - 2011

Tillsammans med golvuppdraget kommer vi skapa en step by step butik för att beställa golv och tillbehör. Ett spännande projekt. =) 

Folkunversitetet blir kund hos c4media

16 Nov - 2011

Folkuniversitetet ansluter sig som kund till c4media. Vi kommer tillsammans med Folkuniversitetet att jobba fram en plattform till ett nytt projekt som dom kommer arbeta med. Projektet startar den 1 december 2011, mer information kommer vi lansering. 

Omstart av servrar

07 Nov - 2011

Vi kommer under förmiddagen att uppdatera server1, server2 och server3 för att ge dom mer minne och fler proccessorer. Arbetet beräknas vara klart innan 13.00. 

75% googlar innan dom handlar

03 Nov - 2011

75 procent av svenskarna, eller 5,2 miljoner personer, söker efter information om varor och tjänster på nätet, enligt rapporten IT bland individer 2011 från Statistiska Centralbyrån. Det är bara internetbanken och nyhetssajter som är populärare sysselsättningar på internet.

Idag har 87 procent av svenskarna tillgång till bredband i hemmet enligt rapporten IT bland individer 2011 som publiceras av Statistiska Centralbyrån. Skillnaderna är små mellan åldersgrupperna, även om räckvidden minskat till 67 procent i åldrarna 65-74 år.

Skillnaden i användarmönster mellan män och kvinnor på internet håller på att suddas ut. När det gäller sociala medier deltar kvinnorna (57 procent) tom i större utsträckning än männen (50 procent). Skillnaden är störst i åldergruppen 45-54 år där 52 procent av kvinnorna deltar på sociala nätverkssajter medan endast 30 procent av männen gör det.

Den stora skillnaden i fråga om användandet av sociala medier handlar om ålder. Mer än 90 procent av alla unga mellan 16-24 år är aktiva på sociala nätverkssajter såsom Facebook och Twitter.

Unga män och kvinnor deltar i nästan lika stor uträckning, 93 procent av kvinnorna och 95 procent av männen.

Källa: Jajja

Tobias börjar på C4media

24 Oct - 2011

C4media växer ytterligare lite till och har nyligen anställt en ny webbutvecklare Tobias Olsson.
Tobias har jobbat hos oss sedan den 10/10 - 2010, Tobias är en trevlig och kreativ kille som vi hoppas kunna trivas hos oss. En bild på Tobias kommer så snart kameran värmts upp. =)  

Näringslivsdagen Kristianstad

19 Oct - 2011

Ja, då var det dags för den årliga företagsträffen i Kristianstad. Vi på c4media kommer inte ställa ut eller liknande, men däremot kommer Mikael Dalholm finnas på plats för att träffa gamla och nya kunder. Vi ser fram emot att få lyssna på alla föredrag och besök som kommer göras under denna dagen. Man kan bland annat gå upp till en kund till oss Dcore och få se hur dom jobbar. 

5 av 5 poäng i SEO test

18 Oct - 2011

Då var det årliga testet klart från Jajja, c4butik fick 4.7 poäng förra året och hade som målsättning att få 5 av 5 poäng 2011. Detta klarade vi gallant, och jämfört med många andra ingår dom flesta funktionerna i vår komma uppdatering. Jag fick reda på detta dagen innan jag hade möte med Google i San Fransico där vi fick träffa en person från ledningen, då var jag självklart tvungen att påpeka att vår butik fått 5 av 5 poäng i ett Sökmotorstest. Dom tyckte givetvis att detta var bra. =) 

Ni kan läsa mer om vårt betyg på jajjas hemsida!

IT mässa Malmö

04 Oct - 2011

Hela C4media kommer under Onsdagen den 5/10 besöka IT mässan i Malmö.
Vi kommer inte ställa ut, men vi kommer lyssna och lära vad experterna har att säga om e-handel och marknadsföring. Med heta tips från dom kommer vi också kunna förmedla bättre lösningar till er.

I och med detta kommer vi vara något begränsade, vi finns dock tillgängliga per telefon under hela dagen.

Mer om mässan kan ni läsa på it öresund

Server 3 uppgraderad

11 Aug - 2011

Nu har vi fördubblat server3s kapacitet, med det menar vi att server3 nu är dubbelt så snabb.
Samtliga av c4medias servrar är nu uppgraderade och 1 ny server står på inköpslistan.

Webbutvecklare PHP

30 Jun - 2011

Om c4media

C4media grundades år 2005 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av e-handelslösningar. Men har också vuxit markant när det gäller hemsidor och cmssystem. C4media har också en dotterbolag (Scandinavia Booking System AB) som tillhandahåller ett bokningssystem för hotell, motell och bed & breakfast. Vi är idag 5 st medarbetare som gör c4media till enn fulländad webbyrå. 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som brinner för att programmera och utveckla webbaserade system, vi är idag 5 st medarbetare varav 1 programmerare. 
Du kommer främst att utveckla/bygga olika typer av webbaserade system för kunds räkning, men även utveckla löpande på våra egenutvecklade system.  

Kompetenskrav

Du har många års erfarenhet av systemutveckling på arbetsplats eller på fritiden. 
Du är självgående och kan ta egna intiativ.  

För att söka denna tjänst behärskar du följande:

 • PHP / MYSQL
 • JavaScript / AJAX / jQuery
 • XHTML / CSS
 • Webbstandarder (W3C)
 • Svenska, engelska i tal och skrift

Ansökan

Skicka din ansökan till jobs@c4media.se tillsammans med referenser och eventuell exempelkod. 

Dcore + Specter

29 Jun - 2011

Då var vår första kund med specter driftsatt, dcore.se har idag en helintegrerad lösning mellan c4butik och specter. 
All order, lager och kundhantering sker via affärssystemet (specter). Att jobba tillsammans med Specters affärssystem har varit ett sant nöje, deras system är enkelt att förstå och har en fenomenal support.

Vi på c4media kan varmt rekommendera Specter som affärssystem.   

Integration mot PayEx

22 Jun - 2011

Nu påbörjas även integrationen mot PayEx och deras kortbetalning.

PayEx erbjuder kortprodukter för den nordiska marknaden och har lång erfarenhet av att leverera såväl fysiska som elektroniska kortprodukter.

PayEx erbjuder både fysiska presentkort till butiker, kedjor och köpcentrum och elektroniska värdekoder användbara för exempleivs telekomsektorn eller som elektroniska presentkort och rabattkoder. Dessutom erbjuder PayEx lösningar för betalkort som gör att du kan utfärda egna kort för just dina tjänster..

Med hjälp av PayEx kortprodukter kan du optimera dina försäljningsmodeller och erbjuda lojalitetsskapande tjänster för dina kunder.

Läs mer om deras produkter här

Glad midsommar

22 Jun - 2011

Äntligen är den här, årets kanske mest efterlängtade helg, midsommar. Lagom kravlös men med oslagbar guldkant om vädret så vill

För många väntar nu semestrar. Vi vill passa på att tacka er kunder och våra läsare för det gångna halvåret och önska en fin och avkopplande sommar.

Ipad 2 till c4media

09 Jun - 2011

Idag fick vi får första ipad (en ipad2) till produktionen, den kommer till bra använding när vi nu utvecklar mobil och surfplattor anpassade layouter till e-handel och hemsidor. Samtidigt också för att kunna lära oss och supporta våra webbhotellskunder när dom själva vill få in sin e-post i mobil och surplattor.

 

 

Specter Affärskoppling

09 Jun - 2011

Under dom senaste veckorna har vi arbetat med att göra en fullständig integration mot Specter affärssystem.
Det är med glädje som vi nu kan presentera en riktigt koppling mot ett riktigt affärssystem. Vår första kund som kommer få in kopplingen är Dcore.

Dcore har under dom senaste åren utvecklats ordentligt och har även tagit in tredjeparts logistik för att orka med expanderingarna. Med C4butik och Specter affärssystem är allt 100% synkroniserat och alla ordrar/plockordrar tas emot inne i affärssystem om även dcore lägger dom manuella ordrarna. 

Dibs sommarkampanj

08 Jun - 2011

Kom igång inför höstförsäljningen du också! Erbjud dina kunder flera betalningsalternativ och ge dom möjligheten att betala på det sätt dom själva vill. 

Vi bjuder nu på månadsavgiften fr o m juni t o m sept på alla våra lösningar, Start, Bas och Premium.

Trotts att 87% av svenskarna har betalt med kort på internet de senaste 3 månaderna så säger bara 33% att de föredrar kort? Det betyder att vi svenskar också gärna vill kunna betala via Internetbank eller med faktura. Vår undersökning, DIBS E-handelsindex 2010*, visar tydligt att det är viktigt att kunna erbjuda flera betalningsalternativ. Vi vill att ni som DIBS kund enkelt ska kunna erbjuda de betalsätt som är relevanta för era kunder.

Ny hemsida till c4media

07 Jun - 2011

Ja, då var det äntligen klart och vår nya hemsida är på plats. Det har tagit lite tid, men efter ha jobbat kvällar och helger har vi nu fått klart den. Det som återstår är vår butik för trycksaker. Det kommer vårt nya tillskott Henrik Rosén att arbeta med under vecka 23. 

Kommentera gärna vår nya hemsida

Wikan Personal AB

05 Jun - 2011

Vi fick i uppdrag under maj månad att skapa en profil, hemsida och trycka trycksaker till nystartade Wikan Personal AB. Vi kommer också integrera Intelliplan till deras hemsida för att deras anställda ska ha möjlighet att tidrapportera. 

Färdiställande i mitten av juni 2011

Erbjudande från Svea Web Pay

05 Jun - 2011

Inga fasta avgifter under ett halvår med SveaWebPay

Vi på C4media kan från och med idag, tillsammans med SveaWebPay, presentera ett kanonerbjudande för er som vill ta betalt mot Faktura och Delbetala i era webbshoppar. Erbjudandet innebär helt enkelt att ni kan börja använda SveaWebPays tjänster Faktura och Delbetala helt utan några fasta kostnader. 0 kronor i anslutningsavgift och 0 kr i månadsavgift för en, eller båda tjänsterna, under de första 6 månaderna. Ni kan alltså i lugn och ro komma igång med ert e-handlande med SveaWebPay utan att bekymra er om några fasta kostnader! 

 

Erbjudande gäller alla, nya butiker som äldre, som väljer att teckna avtal med SveaWebPay under avtalsperioden.

 

Efter den avgiftsfria perioden är månadsavgiften 195 kr för en tjänst, alternativt 295 kr för båda tjänsterna. Detta gäller vid tecknande av minst 12 månader med SveaWebPay under tidsperioden 2011-04-21 till 2011-07-31

 

Vid intresse kan ni vända er till vår kontaktperson på SveaWebPay.

 

Linus Sandberg

08 – 514 931 66 

linus.sandberg@sveaekonomi.se

Kontakta mig!

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.